Området

Sentralt på
Vigrestad

Gøy på landet, og kort avstand til det meste

1. Lagård og Rema 1000
2. Vigrestad Idrettsklubb
3. Vigrestad stasjon
4. Vigrestad Konditori
5. Extra Vigrestad
6. Vigrestad storskule
7. Nymannsbråtet barnehage
8. Vigrestad legekontor og helsestasjon

3 minutter til havet, 2 minutter til tog, skole, trening og 1 minutt til nærbutikken.

Rema 1000 ligger i 1. etasje, så ingen krise om du glemmer noe på handlelista. Korte avstander også til andre servicetilbud og turmuligheter, som gjør hverdagen enkel – enten du foretrekker å sykle eller ta beina fatt. 

Endeløse muligheter.

De vakre Jærstrendene er bare en kort kjøretur unna. Du finner 3 langstrakte kilometer med sandstrand mellom Ogna og Brusand til fri benyttelse året rundt. Vind i håret, bølgesus, lukten av saltvann og synet av en dyprød solnedgang – finnes det bedre form for rekreasjon, mosjon eller meditasjon?

Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Marius Time Vaaland

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.