Leilighetene

Smarte leiligheter på Vigrestad

Lyst og luftig – og rikelig med tumleplass

En åpen kombinert løsning gir mye lys og god romfølelse, som gir større frihet med tanke på innredning og møblering. Det gir også bedre flyt og helhet ¬– for best utnyttelse av tilgjengelig areal. Når gjester kommer uanmeldt og badet vitner om en kaotisk morgen – da er et eget gjestetoalett gull verdt. 

Smarte leiligheter – sentralt på Vigrestad

På Lagård finner du 18 leiligheter fordelt på 3 etasjer. Alle over bakkeplan, klare til overtakelse.

Størrelsene varierer fra 76,5 til 142 m2 BRA. Leilighetene har 2 eller 3 soverom, hvor man kan gjøre om ett av soverommene til kontor
eller TV-stue om ønskelig. Alle har romslige og solvendte balkonger, med en liten bod i tilknytning til balkongen. Leilighetene har også gjestetoalett og vaskerom, og alle har åpen stue- og kjøkkenløsning. 

Store vindusflater slipper inn både lys og varme. Eikeparketten gir en lun følelse, og vannbåren varme gir et godt inneklima. Selvsagt listefritt i tak, og eikelister på gulv. 

Garasjeanlegg i underetasjen med heis og trapper til leilighetene sørger for tørr og trygg tilgang til bil og bod.

Kjøkkenkos – i hjertet av huset

Det er her vi ofte møtes for en prat, en kaffe, et godt måltid og lange samtaler. Med venner, samboer eller familie. Selv om kjøkkenet fort blir boligens sosiale sone, fungerer det også som et sted for konsentrasjon, arbeid og stillhet. Og enkel tilgang til (sunn) snacks og annet påfyll for kropp og sjel.

Lagårds lekre kjøkken er levert av Haugstad Møbel, norskprodusert med unike løsninger og norsk kvalitet. Slette fronter er lette å rengjøre, og du kan sette ditt personlige preg – det er nemlig over 100 ulike farger å velge mellom! Håndtak i stål, dempere på alle skuffer og skap, og benkeplate i laminat som gir god plass til å eksperimentere, kokkelere og imponere.

En drøm av et soverom – god morgen og god natt!

God søvn bidrar til god helse, og soverommene på Lagård innbyr til en avslappende og fredelig atmosfære. Et sted hvor du våkner uthvilt og klar til en ny dag, og et sted hvor dagens siste tanker gir slipp og tar deg med inn i drømmeland. God natt!

Arkitektene har sett viktigheten av at hovedsoverommet har et eget garderoberom, eller et gedigent skap om du vil. «Walk-in-closet» på godt norsk. Vi hilser god morgen og takker og bukker, for det er en drøm som nå går i oppfyllelse. 

Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Marius Time Vaaland

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.