Meglere

Vi hjelper deg gjennom prosessen.

Meld din interesse eller ta direkte kontakt med oss for en hyggelig boligprat.

Privatmegleren Jæren er et velrenommert meglerhus med ansatte som har lang erfaring, høy faglig kompetanse og spisset kunnskap om lokalmiljøet. Vi har stor respekt for hvilke verdier vi forvalter, og som kunde skal du oppleve at du blir ivaretatt fra første kontaktpunkt til du er godt forankret og nyter den nye hverdagen i din nye bolig.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med Bjørn Rune eller Marius, enten du ønsker en privatvisning, vil reservere eller kjøpe en bolig, lurer på noe vedrørende prosjektet eller trenger en verdivurdering av egen bolig.

Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Marius Time Vaaland

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.